fototripper

Har försökt ta mig ut på små fotograferings tripper men det har varit svårt då energin inte riktigt räcker till. Kommer jag ut så har jag inte kvar energi till annat men samtidigt är det viktigt att ta sig ut och ha något roligt som fotografera är.
Så bara kämpa på och försöka som dom säger.
Har varit och letat forsärla och hittat ett par stycken. Ska göra nytt försök på söndag då skapligt väder är utlovat. Då blir det sitta i gömslet och halvsova tills dom kommer. Dom finns längst en bäck och passerar med jämna mellanrum.
När jag hittade dom hade jag inget gömsle med mig och dom ville inte alls posera nära mig.
Fotade bland annat en ung räv, strömstare och lite annat smått och gott under denna dag så helt lottlös gick jag inte.
Jag har haft väldigt hög procent bra bilder av mina exponeringar och det kanske är en lite period och sedan går det ner igen, men kanske har jag utvecklats och får lite mer bra bilder per exponering.