Midsommar i Leksand

Dalarna är kända för sitt midsommarfirande och det skiljer sig ganska mycket gentemot Västerbotten som jag är mer bekant med. Det största i Dalarna sägs vara i Leksand och eftersom jag var i behov av bilder på firandet blev det en tur till gropen i Leksand.

Jag hade en stor utmaning när det gällde fotografera gatufoto och väldigt långt ifrån min komfortzon man kan tänkas komma men nu är det gjort och det blev en del bra bilder. Självklart en hel del sämre bilder och det var betydligt högre procent än när jag fotar annat vilket jag har full förståelse för. Men jag är ändå riktigt nöjd över kvällens fotografering. Roligt också att prova nya vägar och känna det funkade.
Bilderna är till ett kommande projekt och där är dom en liten del i det.

Håller på att gå igenom allt nu men här är ett par smakprov från kvällen.