Anar ugglor i mossen

Jag har varit och letat ugglor några dagar och det har vad jag kan se inte varit bra uggel år men det kanske fågelskådare och andra proffs ha andra åsikter om.
I dag har jag hittat en slaguggla med ungar vilket var roligt få fotografera.
Tog alla varianter av foton, men visar bara ett här och det är rakt under den. Insåg inte den var där förens jag hörde varningslätet när det knäppte med näbben.
Svårt att få tipps av andra fotografer och naturmänniskor om vart man hittar dom och andra saker för den skullen med. Varför kan man undra och jag tror det är rädsla bland fotografer så dom inte får bättre bilder än den andre.

Jag försöker vara givmild och det har kosta mig en del genom livet men det spelar ingen roll för det får mig må bra i slutändan och för mig är det sånt som är viktigt i slutändan.
Så mitt tipps till den som vill fotografera en slaguggla är alderängarna. Exakt vart är svårt att förklara men än någon intresserad så kan jag visa.

Förutom ugglan där nere såg jag blommorna har börjat komma på åkrarna vilket innebär insekter så det finns en hel del att fotografera för den som vill besöka det trevliga alderängarna.
När man går stigen ner blir jag så glad över hur stadens ljud försvinner och man är ändå så nära centrum.

För mig blir det ett par besök för att fotografera lite blommor den närmaste tiden och för att lyssna på tystnaden. Då har jag ro i kroppen att tänka på dom viktiga mötena jag har och kommer att ha den närmaste tiden.

uggla