Knuthöjdsmossen

Det blev en kort resa till Hällefors och knuthöjdsmossen för att fotografera smålom även i år. Tillbringade 11 timmar och 40 minuter ute på myrarna och många fina foton har jag med mig hem. Har hundratals kvar efter andra gallringen så det kommer bli en hel del bilder som sparas från trippen.
Smålom, gulbena, mås, knipa, kungsörn, trana och kricka är några av dom jag har fotograferat.

Träffade en del intressant folk som jag hade en hel del utbyte med vilket är riktigt roligt och interpreterande. Fick också titta närmare på Canons nya 1Dx mark 2 vilket var kul.

Tyvärr verkar det vara mindre lommar i år enligt en som bor i närheten och går där varje dag likt han hade gjort i åtskilja år.

Jag fotograferad dels vackra vyer med morgondimma klassiska lombilder som flygande, landande och dom stäcker på sig. övrigt försökte jag få till lite dokumentations bilder som parning och allmänna beteende.