Panorama tavla

När jag fotar och får till en bild som jag blir nöjd med sparar jag det i datorn. Skapar id nummer och skriver in sökord så jag enkelt kan hitta mina foton när jag behöver dom igen sedan ligger dom bara där.
Jag känner riktig glädje när känslan kommer att där satt bilden och nästan man får bråttom hem för att kontrollera den i datorn, känns lite löjligt men så är det.

En sak som slår allt är när bilden blir utskriven då blir bilden på riktigt känns det som. Nu händer det inte allt för ofta jag tar fram en utskrift då det kostar en del och man får fort fullt hemma.
Nu har jag gjort min första tavla av en panorama och jag är verkligen nöjd av formatet. Fotot är taget med ett inte för stor brännvidd och 6st fotografier på högkant så detaljrikedomen är enorm även på en så här stor tavla. Måtten är 1040X540mm. Motivet är från Hamra Nationalpark. Nu kan jag gå och titta på den flera dagar och känna glädje och ibland även lite stolthet.

Formatet känns perfekt ovanför en soffa.

Panorama