Långbryggan i Rättvik

Jag gjorde ett besök vid långbryggan i Rättvik för att fotografera den vid lågvatten. Nu är det inte så unikt att någon fotar den, antar det är Rättviks mest fotograferade plats!

Men jag har tänkt använda mina bilder till ett speciellt syfte och därför är det nu gjort.
Att få dom mest unika bilderna var inte mitt syfte men jag tog både dom bilderna jag var i behov av och så försökte jag få till lite annat när jag ändå var där. På kvällen är det inte så mycket folk i rörelse så jag kan koncentrera mig på mitt fotograferande och inte få så mycket störande moment. Man glider fram likt en skugga.

Det var först tänkt jag skulle dit en dag tidigare med den regnade bort tyvärr. Denna kväll var vädret i stort sett perfekt om man bortser den kalla blåsten. 32st bilder blev sparade från besöket vilket är många för min del.

Så kvar är en kort film att spela in sedan är jag klar med bryggan.
Jag är dock väldigt tveksam att jag hinner med den innan vattnet stiger för mycket. Får se hur orken är efter lite möten jag har denna vecka.