Rolf Eriksson lastvagnar och buss

Gjorde en kvällsfotografering igen och jag är riktigt nöjd över bilderna. Har arbetat med fotografera industrier till Morabilderna och denna kväll var det bland annat området ovanför sjukhuset. Peugeot bilfirma fick jag med en otroligt fin kvällshimmel men så även med Volvo som ligger där uppe.

Rolf Eriksson lastvagnar och buss fotades och där fick jag dels foton på huset och en timmerbil även båda tillsammans som jag är nöjda med.
Tyvärr så kom en mycket konstig hetsig en och ifrågasatte vad jag gjorde i området. Nämnde jag fotade vilket han enbart tyckte var onormalt och fortsatte att vara aggressiv och otrevlig. Hur onormalt är det en fotograf står och fotar tro.
När jag klev ur bilen och skulle visa kameran och vilka kort jag tagit sprang han till sin bil och ville inte alls se nått, tror han blev rädd.
Han sa han tagit mitt reg nummer på bilen. Sa han trodde jag skulle stjäla! Hur rimligt är det när man står på en stor tom parkering och fotar ett hus?
Hade han varit lite smidig så hade han kunnat få bra svar och kvällen slutat bättre! Jag tycker inte om att bli misstänk för vara tjuv eller få ett så otrevligt bemötande.

Jag ska besöka området fler gånger så jag får med fler firmor och har lite att välja på när jag ska plocka ut bilderna som ska användas, att ge Rolf Eriksson lastvagnar och buss gratis reklam känns kanske inte aktuellt. Han var lätt att hitta via en Google sökning men tänkte inte hänga ut någon.

På vägen hem fotades Siljans glasmästeri!

Siljans galsmästeri

Siljans glasmästeri