Påsk 2016

Fick ett väldigt suspekt brev här om dagen från en privatperson. Jag uppmanades skriva på en fullmakt. För att jag ska skriva på en fullmakt krävs det som minst det ska uppfylla en del viktiga bas kriterier. Självklart ska allt vara komplett i information och korrekt skrivet. En förklaring vem avsändaren är underlättar så klart. Känns inte aktuellt med en andra chans när det gäller okunskap och juridiska dokument, som jag dessutom ska skriva under.
I bland ska man använda sig av professionella så är det bara.

På torsdagskvällen var jag ute med ett par andra fotografer och arbetade med mörkerfotografering. Gjorde också första försöket med belysa med en ficklampa. Hade sedan något år sett ut ett träd för foto men eftersom omgivningen inte var så trevlig har den inte blivit fotad i dagsljus. Den här tekningen var utmärkt för att få fram trädet.

Påsken firades i Filipstad även i år. Jag packade kamerautrustningen och hade stora planer. Tyvärr glömde jag stativet så alla planer gick åt skogen, helt otroligt!
Jag besökte ändå en gruva som finns i närområdet och provade lite med min nyinköpta strålkastare.

Hade lampan gått sönder i gruvan hade jag blivit kvar länge. Det blir verkligen totalt svart när man är i gångarna om natten och kryper. Får se till att ha reserv lampa nästa gång, det var en skärmande tanke att sitta där tills morgonen och något ljus skulle kunna rädda mig.