Skaparglädje och ovana möten

I bland kan jag ha skapar glädje och det är som det kokar i kroppen men att kunna få ut det är inte lika lätt alla dagar. Har haft så ont i en fot i helgen så det har tagit ner mig på jorden ordentligt. Så när jag är ute och går runt för att hitta bra vinklar är det inte lika lätt att fokusera. Tror däremot jag hittat felet och hur jag ska få till den, varje gång jag känner av det så gör jag en speciell övning så försvinner smärtan. Kanske jag startade barmarks säsongen för hårt.

Har lite konstiga möten kommande vecka bland annat till en jurist för att fylla i lite papper och lite annat nödvändigt!

Med mig själv ska jag ha ett planeringsmöte och göra ett schema för att få struktur på mina projekt. Tydliga och exakta mål för varje vecka.

I Lördags var jag ute med en annan fotograf och fotade lite Morabilder igen. Bara det blir lite grönare och vackrare får det bli bilder med lite mer ljus i men just nu ser det inte trevligt ut så kvällsfoto är vad som gäller.