Norra Mora Vildmark

Gjorde en tur till Norra Mora Vildmark i dag och åkte skidor och var ute drygt 4 timmar. Självklart fotades det och tror mig fått en del bra bilder, har inte hunnit gå igenom dom än men vid första titten såg jag några rikligt bra.

Detta område har jag tillbringat många timmar och jag gillar verkligen det. Tyst och skönt, bara jag och naturen! Det är ren själavård och något jag behöver men kanske inte orkar ta mig för nog mycket. Hittade en del ripor men var hela tiden en sekund för sen med kameran. Såg även spår av tjäder.

På vägen hem passerade jag två björniden och det ena hade ett lufthål vilket kan betyda en hyresgäst. Såg det inte förens jag var 2m ifrån och man är inte fullt lika kaxig just då! Stod stilla några minuter och lyssnade och det är konstigt hur man kan inbilla sig höra snarkande fast troligen inget alls hörs.

6028