Skidåkning på Siljan

Har fått ett par dagar med skidåkning på Siljan men efter den senaste tidens töväder är det helt snöfritt. Jag gillar verkligen åka skidor där ner för att det är så enkelt att ta sig dit och det funkar även om man misslyckats med vallningen då det är helt platt. Man är nästan ensam varje gång och hundarna kan följa med och man behöver inte tänka så mycket på dom.
Nu ser det dåligt ut för resten av året så kanske det är rullskidor som gäller om några veckor.

Axeln håller än och jag tränar rörlighet och lite lätt styrka. När jag ser i spegeln slår det mig  hur enormt jag tappat muskler på höger axel under ett och halv år jag varit skadad. Trodde inte man skulle se så tydligt med ögonen så jag blev oerhört förvånad. Jag har mätt styrkan i höger och vänster och skillnaden är otroligt stor. Skönt att inte ha ont i alla fall och kan börja bygga upp igen.

6026

Morgon skidåkning på Siljan