Rättvik

Blev medbjuden att åka till Rättvik och fota i Lördagskvällen och det blev en trevlig resa. Kyrkan hade en konsert av något slag så den var fint ljussatt så där blev första stoppet, enormt mycket bilar ställde till lite men ett par fina bilder blev det. Lite hus i själva Rättvik fick vi till och sedan kalkbruk, lågbryggan undvek vi!  Det var alltför molnigt för stjärnor men ibland känns det helt okey! Jag fick sju kort jag blev nöjd med och sparade. När jag började fota för några år sedan så var det otänkbart att fota något som inte var natur förutom hundar förstås. Nu känner jag samma glädje när jag får ett bra kort oavsett vad motivet är. Har hört fler som har haft samma resa, man börjar med natur och går vidare. Nu är natur inget jag lämnar utan det är mitt största mål men ett kalkbruk kan ge mig samma nöjda känsla.

5927