Makron

Har arbetat en del med makron i Photoshop under några år och är helt fast i dom, man spar så oerhört mycket tid. Nu har jag kopplat några makron till ett script som kör en del startmakron direkt jag öppnar en RAW fil vilket var ett smidigt sett att spara tid.
Kan rekommendera den som inte provat makron än börja! Önskar dock någon som är riktigt duktig kunde förklara en del saker som jag inte riktigt fått till än. Läsa Photoshop´s bibeln tar tid!

Har varit i koppången och åkt lite skidor i helgen. Lördags morgonen var det riktigt kallt och fint men söndag var det bara kring 10-12 grader tyvärr. Fördelen med denna årstid är att det är väldigt få som vistas i området. Till våren och framför allt när det är skare är det ett oerhört populärt område som jag varmt rekommenderar.

Trött och sliten så jag försov mig på soluppgången men nästa gång kanske man är där i tid.