För varje person som skapar något finns det alltid!

•En person som säger; ”jag skulle precis göra samma sak själv.”
•Två personer som omedelbart hittar ditt misstag.
•Tre personer som tycker du kunde gjort det på ett annat sätt.
•Fyra personer som anser att de kunde gjort det bättre själva.
•Fem personer som har tid för en åsikt, men inte för att se/läsa det du skapat.

Det är därför det är så sällsynt med initiativrika personer som vågar skapa något personligt. Sällsynt är värdefullt.

Skrivits av: Seth Godin
http://sethgodin.typepad.com/

Så för mig som har svårt at tro på mig själv blir det inte lättare när man möts av sånt. Fast när folk säger men det är ingen sak för dig som är så duktig gör det heller inte så lätt. Prestations kraven jag har på mig själv är inte bra och jag försöker verkligen lägga undan allt sånt och såna som tar bort energin från mig. Det är jobbigt att hela tiden prestera på topp och göra sitt bästa. Samtidigt vet jag att jag inte trivs med att göra saker som jag vet jag inte gör så bra jag kan, det betyder inte det är bra utan bara så bra jag kan varken mer eller mindre!