Min svarta bok

Jag har en svart liten bok som jag skriver in PS tipps som jag lär mig genom åren. Nu är det inte dom vanligaste för dom nöter man in och kommer ihåg bra ändå.
Dom jag skriver in är i färdig form för ifall jag skulle vilja ha utbildning i bildredigering vilket kanske aldrig lir men jag får väldigt lätt att förstå vad jag menar om jag går tillbaks om ett år och ska kolla hur man gjorde en viss sak.
I boken skriver jag också upp små tricks jag kommer på om hur en viss sak ska fotas som kan vara bra att ha när det är dags.

Panorama är vad jag precis har skrivit om på grund av jag lärde mig göra på ett nytt sett som är överlägset andra metoder jag provat och jag har provat ett antal. Sämst är nog när PS gör dom själv. Just detta jag lärt mig är jag oerhört nöjd över och ska helt gå över till denna metod.

Undra hur andra gör när dom kommit på något nytt som är invecklat så dom har problem att komma ihåg hur det var. Jag har en del som hör av sig till mig och vill ha färdig skrivna papper på hur det är man gör men det har jag slutat med nu!