Dala Digitalsalongen och Bildspelstävlingen 2015

I söndags var det dags för Dala Digitalsalongen och Bildspelstävlingen som Gagnefs fotoklubb anordnar.
Det är Dalarnas största fototävling och ett trevligt besöksmål. I år hade jag tyvärr inte möjlighet att närvara vid prisutdelningen men hade lämnat in bilder och ett bildspel. 3 st bilder blev uttagna för visning och bildspelet kom på en 4 plats, eller 3 förlorarplatsen om man vill! Det var Cirka 270 digitala bilder och 17 bildspel i årets tävling från 9 fotoklubbar och fotogrupper.

Noterade att en tidigare belönad bild var inlämnad även i år, alltså han lämnat in samma bild två år i rad! Är inte bara mot reglarna det är dålig fantasi dessutom. Minst en bild är fel artad i år.
Jag gjorde bildspelet efter första genomgången av programmet i nybörjarkursen jag gick, han inte med mer eftersom sista inlämningsdagen var då. Hade gärna sett man haft någon mer dag att lära sig det men jag får vara glad jag fick ihop något i alla fall.
Diplom och en termos fick jag som pris hemlevererat.