Uppgradering av arbetsplats

Så har jag äntligen ordnat ett nytt tangentbord till min arbetsplats för bildbehandlingen som jag länge har funderat på göra! Valet föll på ett Microsoft wedge mobile tangentbord och är rätt nöjd. Blir alltid en omställning men någon dag så är man van antar jag.
Det jag ville komma åt var ett bra avstånd när jag har min wacom bräda framme och detta var smidigt! Tidigare hade jag laptoppens tangentbord men den stod framför vilket gjorde jag satt väldigt dåligt.

Själva tangentbordet känns riktigt skönt att arbeta med men tre saker tycker jag dom har totalt missat. Först är att dom har lutat det uppåt och det är nog på grund av det är batterier som tar plats under tangentbordet men det skulle man löst med att höja det på motsvarande sida. Det andra som jag stör mig på är en blank list som förvisso ser bra ut men det blänker och stör mina ögon framförallt när solen lyser in. Jag löser det med att själv höja tangentbordet så handen får en bättre hållning och blänket får jag nog antingen tejpa eller helt tänket ta en tuschpenna och ordna det med. Tyvärr är det en fördröjning så det är det stora problemet och ingen lösning!

tangentbord