Bildspel

Håller på att utbilda mig lite inom bildspel och vi är två stycken från Mora digitala fotogrupp som anmälde oss till denna utbildning. Vi har haft en första träff och överöstes med information om programmet och har en månad på oss innan nästa träff, sedan var det nog lite tätare mellan träffarna. Jag har kommit i gång och provat gjort ett mindre bildspel men bara för att prova och lära mig programmet tills nu då jag har gjort ett som ska vara på riktigt så att säga. Tror 96 % är klart och bara avslutningen är kvar!

Har flera år funderat på att sätta mig in i detta med bildspel men svårt att komma igång så denna utbildning var en riktigt bra start och att man verkligen kommer i gång.
Ska försöka göra något och lägga upp online lite senare.

En sak som stör mig är att bildstorleken inte är så som jag fotat så det blir andra proportioner i bildspelen och då blir inte bilderna så som man tänkt sig från början. Får fundera lite på lösningar för det.
image