Helvetesfallet

Har tillbringat en del timmar vid helvetesfallet för att fotografera av det. Har letat vinklar och uttryckssätt till olika användnings områden. Ganska otroligt hur man kan välja med lite olika kamera inställningar hur platsen framställs och upplevs, lugn och stilla eller högljudd och farlig!

Jag gillar forsar men bruset i öronen är påfrestande så man kanske skulle sätta på sig öronproppar för att reducera det en aning.

Den sista dagen jag var där arbetade jag med ett 16-35mm och 70-200mm optik samt lite filter. Tycker det kan var lite svårt att snabbt växla mellan optik och hur man letar vad som ska fotas men jag provad göra tvärt om denna gång. Letade objekt och frågade vad och hur kan jag få fram det. Kanske en tränings sak vi får se i framtiden då jag provat mer! Förut satte jag på ett objektiv och utifrån det söktes fotoobjekt.

Söker ställen att lära sig fotografera på men det är inte lätt att få hjälp om man inte går någon fin utbildning. Man skulle ha en riktigt duktig fotograf man fick lära sig av, mentorskap eller något liknade. Anar konkurrensen sätter stopp för sånt.