Wacom Intuos Pro

Jag har haft en wacom Bamboo ritbräda ett par år men det var inte förens i fjol jag började använda den på riktigt. Jag fick den inte att fungera i min dator som en penna utan bara som en mus och då var det inte någon trevlig upplevelse! Men efter en programvaruuppdatering så löste sig alla problem till slut och jag var såld på ritbräda.

Efter lite funderingar och med hjälp av cyberfotos hjälpsamma personal kom vi fram till ett beslut. Wacom Intuos Pro heter den jag köpte och medium storleken blev mitt val. Jag kan rekommendera den utan problem för den är helt underbar att arbeta med!

Det finns så mycket att skriva om den men att göra den listan rättvist klarar jag inte. Precision 0,005 mm
Trycknivåer 2048 st
8 anpassningsbara Express Keys och en Touch Ring samt två anpassningsbara på pennan. Ett grams tryckkänslighet samt lutning känslighet. Men som sagt listan går göra lång!