Västra Götaland

En liten kort fototripp till Västra Götaland och jag har fått några trevliga dagar med kameran. Har grov gallrat bilderna och det ser ut att blivit högre procent än vanligt som jag blev nöjd med så det var roligt. Turen blev kortare än vad vi hade räknat med eftersom SMHI var lite ombytliga i sina prognoser och sände ett massivt regnväder.

På vägen ner stannade vi vid naturreservatet Surö bokskog och gick för att sträcka på våra ben och hundarnas, alltid trevligt att besöka en bokskog! Området är bara 20 hektar men funkar bra för en kort bensträckare.

Gjorde att besök i Falköping och utsiktstornet Mösseberg som skulle vara öppet. Nu var det stängt och vi var flera som hade haft samma tanke för där stod flertal som var besvikna. Tornet är 35m högt och står på en liten bergsknalle så utsikten hade varit fin antar jag.

Jag är ganska besviken man annonserar om öppettider på nätet och dessutom står en stor lapp vid ingången som talar om det ska vara öppet och så är det stängt! Kanske mest för jag nu missade utsikten men också för en bilkörning på en timma i onödan.