knuthöjdsmossen i Hällefors

Har gjort ett besök vid knuthöjdsmossen och fotograferat en del så klart. Det ser ut som en del lommar har misslyckats i häckningen i år tyvärr. Nu när jag var dit hade jag förväntat mig att man kunde se någon unge men det var tomt över allt jag letade. Däremot såg jag lomar som parade sig så jag antar dom provar en gång till i år.
Jag hade en underbar morgondimma och när solen bryter horisonten är det riktigt magiskt, tänk om fler kunde få uppleva det.
Det var bara tre andra fotografer på plats och inga andra, kan möjligen bero på tiden. Jag kom fram till myren vid 00:30 och försökte vila en stund men gav upp och traskade ut och började fota. Vid 9 tiden packade jag ihop och for in till Filipstad för lite ärenden.
Jag har inte hunnit gått igenom bilderna men jag har snabbt tittat igenom dom och kan konstatera många bra bilder har jag fått. Både på lom och så på lite vyer över myrarna. Lätt att glömma vyer när jag är ute för att fota en smålom.