Ny fotogrupp i Mora

Äntligen börjar det bli lite fart på fotogruppen som nystartats i Mora! Vi träffas som fast tid varannan torsdag kl 18:00 i studieförbundet vuxenskolans lokal som ligger på fridhemsplan.

Förutom dom träffarna har vi spontana träffar och är ute och fotograferar aktivt för det är trotts allt det som allt handlar om, att få vara ute och fota och inte sitta inne och dricka kaffe och säga det var bättre förr! 

Vi har haft första mötet och i kväll är det andra gången vi ses i lokalen. Ska dels jobba fram lite grova riktlinjer och ha en första bildvisning så alla medlämmar får presentera sig med ett par bilder var.

Vi har också haft en träff ute och fotograferat vilket var riktigt trevligt och givande. Vi är ett ganska blandat gäng så jag tror vi kan vara givande för varandra och lära oss en hel del.