Väntan

Evig väntan på bättre tider, den här årstiden bjuder inte på så spännande saker tycker jag. Ganska grått och livlöst men man känner hur naturen ligger i startgroparna och när den väl kommer så går det fort. Storspovarna har kommit till Mora och det är ett trevligt läte när man sitter och dricker morgonkaffet på farstubron tidigt på morgonen.

Har gått kring stränderna och fotat en del nu och det är rogivande. Men tänk så otrevlig en sandstrand ser ut ibland! Ska ta ett par vändor och plocka glas som ligger där, skadorna från en trasig flaska är inte roliga vars sig för badgäster eller hundar. Ganska vanligt att folk nu går med hundarna längst stränderna och fort är dagen mindre trevlig. Ett par påsar borde alla som går där plocka!

Nu har massor av flyttfåglar kommit så jag ska försöka hitta forsärlan och förhoppningsvis få bilder på den i år.