Siljans is

Har gått längst Siljans strand och letat spännande fotomiljöer som kan vara bra att ha till senare tillfälle då vädret blir rätt. Jag hittade en spännande sak att fota så jag åkte hem efter kamera och begav mig tillbaks. Det är Siljans is som har börjat gå upp och när vinden vänder kommer iskanterna mot varandra och detta skapades. Men innan jag ens var framme viste jag det skulle bli en blöt dag. Isen är inte den tjockaste och det spricker under mina fötter redan från början. Jag hade en bra bit att gå ut innan jag är framme där jag ska fota så oddsen var inte så bra. Jag var däremot vaksam så det inte skulle bli så djupt kameran skulle hamna i vattnet, det räcker med mig. Så läge man kommer hem välbehållen och med bra bilder så kan man väl klara av att bada lite!

Några bilder från morgonen