Fågelprojektet

Just nu håller jag på att göra sista arbetet med mitt fågelprojekt som jag har arbetat med ett par år. Jag har en hel del bilder kvar att gå igenom men det känns som jag äntligen är klar och jag har fått dom bilderna jag har velat. Har framkallat ett fåtal och ramat in dom vilket är riktigt roligt, att se sitt arbete klart på en vägg känns bra och det blir lite mer på riktigt!

Jag har en del funderingar på hur jag ska göra med utställning men det är svårt att bestämma sig.

Har redan skissat på lite andra projekt som jag dels redan börjat på och som jag kanske ska göra i framtiden men mer om dom senare!

För att få lite bättre ekonomi på per tavla har jag börjat titta på utrustning för att själv göra ramar och på så sett få ner priset för en tavla. Har någon utrustning över är dom välkomna att höra av sig!

Här är några nya bilder som inte har med fågelprojektet att göra.