Taggarna

Nu är jag klar med alla sökord till bilderna och en mycket stor börda föll från mina axlar i dag! Jag kan så klart gå igenom och skriva mer men nu har jag några sökord på alla bilderna. En del har jag varit tvungen att tagga med ett tillägg okänd och kan på så sett lätt hitta dom och fylla i mer i framtiden. Det är antingen då jag har fotat något som jag inte vet vad det är eller så kommer jag inte ihåg vart den fotades men dom ryms på mina fingrar.

Under tiden jag nu har gått igenom alla bilder så blev jag förvånad över hur många jag kommer ihåg fotodagen och det har blivit en del bilder på några år att hålla i huvudet. Jag har bara ett ställe jag inte mins vart det var fotat på och det rör sig om fyra bilder så jag är förvånad själv. Namn på vad man fotat är svårare att veta, jag fotar och vad är inte så lätt att veta alla gånger. Det är dock tur internet finns så man kan kolla upp det ganska bra!

Nu börjar också slutspurten av fågel fotograferingen vid matningen. Jag har två gröngölingar som regelbundet besöker matningen och jag ska ta gömslet och försöka få lite mer bilder på dessa. Dom är oerhört skygga och vid minsta rörelse så flyger dom och dagens chans till bra bilder är över. Några bilder har jag hittills fått men mer vill man ha.

4948