Taggar

Har under flera dagar kämpat med skriva in sökord i bildfilerna som jag slarvade med att göra från början. Jag har vetat och förstått att man ska skriva in direkt men av någon anledning har jag inte klarat av att hålla den rutinen. Men från några veckor sedan har jag gjort det på allt jag nu fotar nytt och det känns så oerhört bra.

Jag får lida för mitt slarv nu då det är ett tidskrävande och tråkigt jobb men är man ihärdig så ska även detta gå att få slut på. Dom nya bilderna jag tar och fotar så skriver jag in direkt i Photoshop vilket funkar bra. Alla dom gamla bilderna som jag nu jobbar med har jag provat en mängd varianter och program för det men inte förens idag kom jag på den bästa lösningen, Ibland får man snilleblixtar!

Som avkoppling har jag fortsatt att plugga och det känns inspirerande just nu, fördelade tiden 3 timmar sökord och 1 timma pluggande sedan hundpromenad.