Koppången

Koppången och skidåkning är en trevlig sak som jag brukar göra några gånger per år. Nu var det dags för årets första tur och med mig hade jag en foto kompis som är bra på inspirera mig i fotograferandet och trevlig dessutom. Dagen var riktigt fin och vädret underbart så fem timmars skidåkning hinner man knappt reagera över tiden går.

Har inte gått igenom bilderna förutom dom jag publicerar här, men fick en hel del som jag blev nöjd med. Det ska inte vara något bra väder på en vecka nu och det är kanske tur så jag hinner sova ikapp min sömn kvot för herre gud så trött jag är.

Har även gjort ett panorama som är 6st högtstående fotografier. Jag ska snart göra en provutskrift på panorama och det blir min första så det är spännande. Formatet på själva fotot är 33X95 och sedan tillkommer passepartout och ram.