Nytt år ett nytt bokslut och nya möjligheter!

Tänker inte gå in på detaljer men fjolåret var ett riktigt skit år och jag hoppas jag slipper se det igen! Det nya året kan bara bli bättre och jag ska verkligen försöka jobba på så det går i min riktning. Jag har fått ett helt gäng som ska hjälpa till att styra så jag kan hålla en stadig kurs vilket jag är oerhört tacksam för!

Fotograferings mässigt håller jag att sätta upp mål och planer som jag ska göra för att utveckla mig och mitt fotograferande. Jag tycker det är svårt att finna vägar för att ta sig fram och bli bättre. Tänkte prova med att skriva upp en plan på ett vanligt papper och sedan bocka av så det blir lite mer på riktigt. Kanske det blir lättare att se vad som krävs för man ska ta sig dit man tänkt sig.

Försöker hitta duktiga fotografer som jag kan lära av men inte så många aktiva i närområdet så det blir mest via nätet. Har dock fått kontakt med en lokal eldsjäl som har ett stort intresse och många idéer så man kan hoppas det blir något bra av det.

I går var jag nere och fotograferade det årliga fyrverkeriet och det var andra året jag försökte. Provade lite nytt och jag är ganska nöjd med utfallet men vist går det förbättra. Det var tre ställen ute på isen som raketer sköt ifrån och ganska långt ifrån varandra. Jag skulle tro det var kommunen som hade ett och några privata hade dom andra. För mig som skulle fotografera blev det lite svårt att hinna med där det hände så jag missade en del.