Fotokurs

Jag går en fotokurs i Mora via studieförbundet vuxenskolan och läxan till gårdagens träff var tre valfria bilder som vi skulle ha med oss för visning och till diskussions underlag och nytagna skulle dom vara.

Nästa läxa var tre porträtt fotografier. Jag lider verkligen av att måsta visa bilder men samtidigt vill väl alla få en klapp på axeln och höra man är bra på något. Men när man inte har tron på sig själv är det inte helt smärtfritt att ta sig levande igenom en kväll som denna.

Samtidigt får man höra det är väl inga problem för dig som tar så fina kort och har så fin utrustning, som det skulle hjälpa. Tänk om folk viste vilket jobb det ligger bakom och vilken plåga det kan vara och vilka krav man har på sig själv! Om ändå min fina utrustning tog korten själv som dom tycks tro vad vore det för problem då!?

Nu ska man hitta på ett undervärk till porträttfoto och jag som i stort aldrig tar kort på människor.

Här är en av mina tre från gårdagens träff och jag valde visa områden jag känner mig bekant med, naturen!

4784