Fågelmatning

Så har jag och en fotobekant startat upp en fågel matning för några veckor sedan. Har besökt den en gång för att fota lite och vist är det trevligt med dessa dunbollar speciellt när man kan se dom så nära. Redan äter talltitor och blåmesar ur handen och det är fantastiskt trevligt. Vi har den någon mil utanför Mora, man vill inte sitta i trädgården och fota fåglar!
Jag såg en gråspett som cirkulerade runt men tordes inte ända fram än. Jag hoppas verkligen att man kan få en serie bra bilder på den.
Nytt för i år är både platsen och att vi är två som förser med mat vilket är hälften så dyrt.
Tidigare år har jag hållit till nere vid alderängarna precis utanför Mora vilket har varit väldigt välbesökt av folk som gillar fåglar, får se om någon annan tar vid och matar därnere!

Så nu laddar jag för en vinter med fågelfotograferingar. Här ett par fågelfoton som är rykande färska!