Idre området

En foto kompis och jag drog förra Lördagen på en lite fototripp! Besökte lite olika platser kring Idre området. Vädret var rejält dimmigt på sina hålla och dom planerade vyerna som skulle fotograferas gick om intet. Men vi fick en del annat att fota ändå. Min första snö dag för denna säsong och vem kan vara ledsen då!
Jag gillar när det snöar riktigt tungt speciellt när man är i skogen. Tystnaden man kan uppleva dom dagarna är magiska!
Denna dag var det ganska blåsigt så vinden störde en del, och ställde till lite blöta prickar på linsen på kamerorna.

Fotade regnbågen i snötäckt landskap och det har jag inte sett förut. Vad jag kunde se regnade det inte men det var snökristaller i luften. Så är det en regnbåge eller snöbåge?

Jag skulle gärna lägga mer tid på detta område men det är lite långt att åka vilket också blir dyrt. Kanske man skulle tälta ett tag innan det blir alltför kalt men det finns nog inte möjlighet i år. Några till besök i år är varje fall inplanerade men då blir jag troligen själv som åker.