Fulufjällets nationalpark

Det utlovade regnvädret blev till strålande solsken i lördags så i halvpanik över vad man ska göra ända dagen det ser ut att vara fotovänligt väder for jag till Fulufjällets nationalpark! 

Är inte mycket höstfärger kvar men jag hittade en hel del att fota ändå. Nu när jag håller på gå genom alla bilder så kan man konstatera en del skit bilder men också flera jag är riktigt nöjd med. Tänker dock inte publicera dom då det ska bli en fotoutställning framöver och jag vill ha lite okända bilder då. 

Träffade på lite trevligt folk längst stigarna med och det är alltid trevligt! En fotograf från Gävle och vi bytte kontakt uppgifter så man kan kolla in varandras bilder via webben vilket alltid är kul och han hade riktigt fina bilder på sin Facebook sida. 

Tillbringade ett par timmar med ett par från Holland som jag hade en mindre fotokurs med, på engelska dessutom Det var inte det lättaste att hitta rätt tekniska termer på engelska men jag tror dom blev nöja vilket är roligt! Tyvärr är det alltför sällan jag får möjlighet att prata engelska så dom första 10 min är lite spänt men brukar lösa sig allt efter hand.

Naturrum är stänkt för säsongen vilket var lite synd då jag hade tänkt gjort ett köp av en bok jag sett där inne men det får bli nästa år istället.