Lavskrikor

Trött

I dag drog jag ut för att fotografera lavskrikor men jag tror det som kan gå fel gick fel i dag.
Har varit trött ett par veckor och hade ett möte i går som också tog hårt på krafterna.
Så i morse var det sotaren som skulle sota här sedan var det bara att åka. Allt i kamera väg var gjort klart med laddning av batterier och tömning av minneskort. MEN det jag inte gjorde var sätta i batteri i kameran vilket jag upptäckte när jag var framme och skulle börja fota. Nu var det tur jag hade min andre kamera med som en reserv men den är ett snäpp sämre men inte alls dålig, luften gick ur mig och det var inget roligt alls att stå där. Jag tappade totalt lusten och då blir det aldrig bra!

Vist fick jag några bra bilder men så trött jag var lyckades jag även ställa in kameran som en nybörjare och då uteblir många bilder. Summerar jag dagen var det inte mycket som gick bra men jag får vara glad för dom bilderna jag ändå fick på denna vackra fågel! Ska försöka analysera det jag provad med under dagen och göra en bra planering tills nästa gång och vara väl förberedd.

Nu ska det vara dåligt väder flera dagar så det är väl bara att sova i stället för att fota!

4649