Gjorde en snabb resa till Norrland.

Gjorde en snabb resa till Norrland och gratulerade en vän som fyllde jämt.
Målet var så klart att överlämna en lite precent och tillbringa ett par timmar med han innan jag vände hemåt igen. Så 7:30 ringde jag på dörren och störde skönhets sömnen och jag tror inte jag har sett några som blivit så överraskade förut!

På vägen hem igen stannade jag vid rotsidan för att fotografera lite. Under dagen hade det blåst kraftigt och en klass 1 varning var utfärdad men tyvärr han det mojna innan jag var framme. Har så gärna velat vara vid havet när det är riktigt stora vågor och försökt få det på bild.
Nu var det inte så dåliga vågor trotts det blåste mindre så jag var ganska nöjd.

Fick dock lära mig en läxa om respekt till naturens krafter.
Jag hade riggat kameran på stativ och vidvinkelobjektiv när en nära döden upplevelse kom. Självklart hade jag tittat hur vågorna kom och hur högt upp på land dom gick men det jag inte räknat med var ca var 10 min kom en våg som var mycket större. Så där står jag på klipporna och vattnet kommer snabbt in så jag han inte alls reagera så var jag i vattnet och gled på dom hala klipporna ner mot klippkanten. Nu hade jag tur och jag klarade mig men lärde mig en läxa. Jag är också glad att kamera utrustningen inte hamnade under ytan vilket hade varit dyrt.

Jag har varit några gånger och fotograferat vid höga kusten och det är oerhört vackert ställe som jag garanterat besöker fler gånger.

Några kort från resan