Norra Mora Vildmark

Norra Mora Vildmark en pärla i Dalarna! Jag gillar det främst för saknaden av andra människor på ett större område vilket inte är så vanligt här nere i landet.
Jag gillar också det karga i landskapet. Den här årstiden är det vanligt med morgon dimma och det kan bli väldigt fina bilder när solen tränger igenom.
Jag har genom åren gått otaliga mil på dessa myrar och tycks inte tröttna på området.

Det finns en hel del björn i området men trotts det har jag inte hittat mer än en handfull med iden och någon björn har jag inte heller fått se. Har däremot varit väldigt nära dom men utan att få se den.

Med mig har jag haft två hundar del en golden som mest har krälat i myren och så min egen som vid 12 års ålder fortfarande är kung på myrarna. Jag kan bara bli imponerad när jag ser han jobba. Har försökt få till lite bilder när han har fågel men tyvärr är det alltid resultatlöst för mig. Senast levererade han två tjäderhönor och en tjädertupp av årets upplaga.