Norra trollgrav

Har nu varit även till Norra trollgrav och det var en trevlig dag. Vädret var halv mulet förutom när vi kom längst upp vid fallen så lite tur hade vi.

Väl utmärkta stigar så det är lätt att hitta. Jag valde stövlar, sällskapet låga vandrarkängor och vi var torra om fötterna båda två. Det var på ett par ställen som man fick gå mindre omvägar men inga problem. Det är inte mer än 6 km att gå enkel väg men tar sin tid ändå. Vi var ute ca 8 timmar men då var det fotograferande också och vem har bråttom hem från en trevlig skog. Jag kan varmt rekommendera en ryggsäck med termos å lite gott fika.
Det var ett par flugfiskare i farten och det såg ut att vara fint flugvatten.

Under dagen såg vi 7 olika forsärlor, man kanske skulle ta en tur med teleobjektivet och försöka få någon bild.
Rt 90 X: 6833412, Y: 1391830 Decimal 61.5999, 13.7671