Besök i studion

I Lördags fick jag besök i studion och jag kunde träna och prova lite olika lösningar. Jag fick också se vart svårigheterna låg i praktiken och inte bara i min tanke analys. Har gått igenom bilderna och ett antal bra blev det, glädjande nog tyckte modellen det också! Hon var mycket tålmodig så jag ska försöka lura hit henne fler gånger bara det blir lite varmare ute då jag inte har någon värme i studion än.

Har en massa tankar och intryck att sortera upp efter den här dagen men lite till inköpslistan är nog klar. Såg en del problem men även vad som var lösningen så det känns bra. Gäller nog att fundera så man inte köper i onödan, helt billiga saker är det inte.

Jag har en hopfällbar barkund också och den går i blå/vit toning men den är rena katastrofen. Jag får se till att byta ut tyget på den för själva modellen är smidig när man ska utanför studion och jobba. Synd det inte finns någonstans i Mora man kan lära sig fota studio.

Elena