Reklamation till SMHI

Ska sända vädret på reklamation till SMHI och be om ett nytt! Nu när man äntligen är ledig vill man ha lite bättre ljus så man kan få fota lite.

Har i stället suttit och skrivit in en hel del nyckelord i mitt bildarkiv vilket är oerhört tråkigt. Kan inte fatta det ska vara så svårt att få till en rutin så jag gör det på en gång när jag arkiverar och numrerar bilderna. Har pluggat lite Photoshop också under julen och där kan man nog aldrig bli fullärd. Det finns så mycket att lära sig men det är inte så mycket som jag kommer att använda mig av men när man får den där aha upplevelsen är det så kul och man känner sig så nöjd. Nu ska jag bara leta lite mer info om vad som bjuds att lära så ska jag köpa någon lämplig bok.

Har gått igenom någon mapp med bilder som jag tog för några veckor sedan och här är en från det.

Nötväcka

Nötväcka