Oxberg Kapell

Tillsammans med en fotokompis har det gjorts ett besök i Oxberg Kapell och vi försökte på oss en liten arkitekts fotografering vilken inte är så lätt för den ovane.

Själv har jag ingen erfarenhet av det och har svårt se vad som ska fotas och vad som är vackert, hitta linjer mm

Först sprang jag in å fotade utan någon eftertanke men eftersom det är ett relativt litet kapell och jag inte var ensam fick man vänta lite på varandra och takten sänktes. Det skulle visa sig vara bra för min del i alla fall då man får stå och bara titta. På så sett han man fundera lite på vad man såg och lite hur man kunde tänkas fota.

Med mig hade jag två kameror och slapp jag skifta objektiv, när man ändå har två ska man använda dom.

Vi ljusaste inget utan använde av det befintliga ljuset.

Det finns mycket detaljer att fota när man är i ett så vackert hus men det gäller att kunna se dom vilket jag kan tycka är lite svårt när man är ovan. Vi var där ett par timmar och fotade så det blev en del bra bilder som man kan vara nöjd med.

Kapellet byggdes 1720 och har bygds ut och renoverats genom åren!

Här är två från dagen