Klaraälven

Så är Värmlands resan över för denna gång och det blev drygt 400 bilder och en del av dom är privata semesterbilder men en del bra naturfoton fick jag. Har väl inte hunnit gå igenom allt men har bland annat ett på rådjur i granskog med ett fint ljus på sig.

Det jag kanske var lite missnöjd över var att det inte var så lätt att ta sig ner till klaraäven! Kanske dom borde tänk att ställa i ordning fler ställen för turisterna och inte bara hänvisa till campingar. Tror att det bästa sättet för att uppleva älven är på den. Då finns det företag som hyr ut flottar som man kan bo på. Eller i mitt fall som har nära kan man lätt ta med egen båt. Förutom älven så blev det lite över allt i Värmland vi for och tittade på eftersom allt är så nära och inga avstånd att bry sig om.

Var till en Älgpark också vilket jag aldrig trodde skulle hända! Måste dock säga det var värt ett besök och guiden var väldigt trevlig och berättade med stor inlevelse och glöd om älgar och deras liv. Den ligger i närheten av Ekshärad.

Nu är det bara hoppas på lite tid för att gå igenom bilderna, man vill fota så länge det är bra väder.