Fjärilsdagen

I lördags var det ganska varmt och det var mycket fjärilar igång. Citron, nässel och en vinbärsfuks. Några kort på nässeln vart skörden denna första riktiga fjärilsdagen. Jag blir så glad när årets första fjärilsdag kommer och man får se dessa fladdra över ängen.

Besökte min utfodring nere vid alderängarna idag och fotade lite. Har börjas hoppas på se forsärlan igen och möjlighet att få fota den. Den har inte visat sig än i år men jag fick en hel del bra bilder på andra i dag så jag är verkligen nöjd.

Domherrar, svartmes, bofinkar, grönsiskor, grönfink var i dagens skörd. Det kom också fyra ekorrar härjade i träden och man kan inte vara annat än imponerad över farten upp och ner längst stammen.

Det passerade en del andra naturintresserade som passade på njuta av fåglarna och det är alltid trevligt.

Här är ett av många kort från idag!

3280