Nackspärr

Nackspärr det var vad jag fick för någon dag sedan och jag har haft otroligt ont. Fick en panik tid hos Naprapaten Hans Develius. Tyvärr fick han inte lös allt och jag har fortfarande stora problem. Jag är i dag ca 10 cm högre på vänster axel än den högra och det är när jag tror jag har slappnat av och axlarna är lika, jag ser ganska sned ut minst sagt.

Hittade lite övningar på nätet som ska vara bra vid stel nacke. Ska göra 20 st i timman. Hans berättade det var en period just nu när många ringde och hade problem. Det fanns ett par tydliga perioder per år som folk hade mer problem. och detta var en av dom perioderna. I övrigt så kör jag mitt vanliga träningsprogram för kroppen och det är kanske ett måste när man har ett jobb med enformiga rörelser och tunga lyft i kall dragig lokal, länge leve pilatesbollen!

Det är så tråkigt när man blir så här och det är svårt att få något alls gjort. För tiden ska gå lite fortare sitter jag 10-15 min i timman vid datorn och går igenom bilder och raderar allt skräp som inte ska göras inordning. Det är kanske ingen större risk jag sitter för länge vid datorn just dom här dagarna då jag har så ont och måste upp och röra mig, men för säkerhets skull ställer jag en timmer.

Har hittat ett par bra bilder på nötväcka som jag tog för några veckor sedan och inte hunnit gå igenom. Så har jag hunnit med att fundera lite på framtidens fotograferande, det gäller att ha planer i alla fall.

3260