Påksen

Påsken i år har jag spenderat ett antal timmar med att få till lite kort på stjärtmes och nu har jag fått ett antal bra kort så jag är jätte nöjd. Vid ett par tillfällen har jag haft med mig någon fotokompis och det är alltid trevligt och lärorikt. Man kan prata lite och tipsa varandra om idéer och tekniker mm

Har haft bra väder hela påsken och har fotat en del. Har också fotat gröngöling vilket var roligt. Har inga kort alls på den så jag blev riktigt glad att få till den på en, bra blev korten också och inte bara ett dokumenterande!

I dag är sista dagen man är ledig och möjlighet att fota på några dagar. Frågan är nu ska jag försöka få mer och bättre stjärtmesar eller vad ska man hitta på. Jag har ca 30 bilder på den och ett flertal med ren och fin bakgrund utan störande kvistar. Normalt blir fåglarna bättre då men den jag visar här gillar jag ändå trots alla kvistar. Det är väl så här jag sett den mest.

I går såg jag den första knipan har kommit ner till alderängarna och jag har hört måsar ute på Siljan, nu kommer sommaren allt närmare.

3134