Fotohelg

Så var en fotohelg över och jag fått stilla min värsta hunger efter nya kameran. Dom första proven är väldigt positiva och jag är helt säker vi kommer att trivas ihop, jag och min kamera.

Så fredag, lördag och söndag blev det fotografering. Heldagar förutom lördagen som blev lite väl kort men så kan det gå ibland. Jag har lärt mig dom flesta inställningarna jag kan tänkas behöva och känner det inte är en begränsning mer. Får kanske jobba lite mer innan farten kommer upp i rätt nivå.

Under söndagen passerade en hel del folk. Ett par andra fotografer stannade också till och förhoppningsvis fick någon bra bild.

Hade också glädjen att få titta på en Canon MP-E65/2,8 1-5x makrolins av en som jag lärt känna lite efter våra möten vid alderängarna. Ett intressant objektiv som kräver en del men som också ger fantastiska bilder om man använder det rätt.

Tyvärr så kommer solen inte fram där jag har varit förens vid 10 tiden och försvinner vid 17 tiden. Har iakttagit hur fåglarna har börjat bli mer aggressiva mot varandra och utan att vara en ornitolog gissar jag det har med kommande parningstid att göra. Så denna helg har jag försökt att fånga detta beteende på bild. Ett par foton har jag fått och jag tror dom håller i kvaliteten och kommer att sparas. Hade glädjen att få se och fota en stjärtmes också.

Här är ett par av många som tagits.