Semester

Kände jag var i behov av lite semester av olika anledningar och jag har en del innestående så varför inte. Så denna fredag har jag semester och solen skiner och jag tillbringar den med att fotografera.

Det blir jag och en fotokompis som ska tillbringa dagen ute. Har precis fått hem min nya kamera så det blir väldigt intressant och roligt att se vad vi presterar. Har bara hunnit gå igenom den lite och många inställnings alternativ finns så man få precis som man vill, hur ofta händer det? Jag tror jag har hitta allt som är nödvändigt i första skedet.

Det som är lite frustarände är att fingrarna av gammal vana trycker på fel knappar och det tar nog någon dag till innan man kommit över tröskeln. Jag kommer att ha kvar min 5DMark2 som ett lättare alternativ och backup kamera.

Så en ny kamera och sol hela helgen, vad kan man tänkas hitta på?