Fotohelg

Så äntligen har jag fått en skaplig fotohelg.

Lördagen var dock lite upp och ner med vädret. Började med blåst och snö på morgonen och fick sedan en dryg timma sol innan molnen kom och förstörde ett par timmar. Solen kom tillbaks och med sig hade den sällskap av blåsten. I så kraftig blåst blir det lätt rufsiga fåglar som man får kort på.

På lördagen hade jag med mig min fyrbenta vän, han var måttligt intresserad av att jag skulle stå still i flera timmar och var glad när jag packade ihop.

Söndagen var solig och fin men blåsig och kallare än jag räknat med så lite mer kläder hade varit önskvärt. Det var först jag och en fotokompis som var där men under dagen fick jag lite mer sällskap av andra fotografer. Riktigt trevligt!

Var och fotade fåglar lite drygt 8 timmar så detta var en mycket efter längtad helg

Fick en hel del bra foton, här några av dom bilder jag fick.