Signatur på sina foton

När jag började med att fota så sparade jag alla bilder som jag kunde tänka mig som en tavla på min vägg och raderade dom andra.

Självklart skulle det vara en signatur på den. Det är ett sett att sätta sitt kvalitets krav och godkännande på tavlan/fotot och visa man är nöjd och ibland även stolt. För den som köper tavlan betyder det nog en hel del också tror och hoppas jag.

Min logga kommer ända från det jag höll på med smide och slöjd. Jag behövde då en stämpel för mina knivblad.logga Då ritade jag en och beställde stämpeln hos en norrman som gjorde såna på sin fritid. Grunden är ett P och ett H och är för och efternamn. I dag har jag dels den men har lagt till mitt efternamn.

Tyvärr har jag verkligen ingen vacker handstil så jag har valt att göra min digitalt och för mig funkar det. Har allt förberett och färdiga makron för Photoshop finns så det ska gå fort men arbetet.

Jag har gjort ett par logotyper till ett par fotokompisar och det är roligt och stimulerade när man får vara kreativ. Tyvärr tar en logga ganska lång tid att göra så det är inget man gör för att bli rik.

En del har jag sett skriva foto före sitt namn på sina fotografier. Det känns väldigt konstigt, det bör väl framgå att det är ett foto kan jag tycka. Tänk om man skulle se en oljemålning med signaturen tavla Patrik Hansson.

Hur kostigt skulle inte det vara, men i herrens hage finns alla varianter.